Le atina'e o le fa'apipi'iina o pepa

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekinolosi gaosiga ma tulaga faʻapitoa ma le faʻalauiloaina o le manatu o le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata,pusa afifi meaaipeiafifiina mea'ai fa'aaoga,Pusa Pizza masanie mafai ona sui vaega fa'apipi'i palasitika, afifi u'amea, ma isi. Fa'apipi'i, afifi tioata ma isi fomu fa'apipi'i ua fa'ateleina fa'aaoga.

4

A maeʻa le 2021, o le a faʻaauau pea le manaʻoga mo mea faʻapipiʻi eseese, ma o le maketi o le a toe faʻaleleia i le 1,204.2 piliona yuan.Mai le 2016 i le 2021, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le a oʻo atu i le 2.36%.O le China Business Industry Research Institute o loʻo valoia o le a toe faʻaleleia i le 2022, ma o le maketi o le a oʻo atu i le 1,302 piliona yuan.

 

Maketi Lomiga Pepa Lomiga

o loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina alamanuia faʻapipiʻi e masani ona vaevaeina i totonu o le gaosiga o pepa ma pusa pepa, gaosiga o ata palasitika, pusa pusa palasitika ma le gaosiga o atigipusa, pusa faʻapipiʻi uʻamea ma mea e gaosia ai meafaitino, gaosiga faʻapipiʻi mea faʻapitoa gaosiga, faʻapipiʻi tioata faʻapipiʻi gaosiga, oloa gaʻo ma isi mea fafie. , ma isi.I le 2021, o le afifiina o pusa pepa ma pepa pepa o le a maua ai le 26.51% o le fale gaosi oloa, o se vaega taua o le fale gaosi oloa.

 

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tamaoaiga o loʻu atunuʻu, lomitusi pepa ma afifi oloa o loʻo atiaʻe i le itu o le lelei, matagofie ma le lelei, ma o ituaiga ma uiga o oloa afifiina o loʻo faʻateleina foʻi le eseese, galue ma faʻapitoa.

I tausaga talu ai nei, ua faʻatinoina ma le malosi e le atunuʻu aiaiga faʻavae mo le faʻaitiitia o afifi.Ona o le mama ma le faigofie uiga o mea pepa afifiina ma le malosi lomitusi fetuutuunai, o le tulaga lelei faatauva o le afifiina lomitusi e faatusatusa i isi afifi lomitusi e sili atu ona manino, ma o lona tauvaga maketi o le a faasolosolo ona faamalosia, o le fanua talosaga o le a sili atu ona lautele.

O le atina'e o le lomitusi pepa ma le afifiina o pisinisi

O le afaina o le faʻamaʻi o le lalolagi i le 2020 ua suia ai le olaga o tagata nofoia i se tulaga patino, ma o le auala o le tuʻuina atu o mea e le faʻafesoʻotaʻi ua vave ona atiaʻe.E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le State Post Bureau, i le 2021, o le aofaʻi o pisinisi o pisinisi faʻasalalau i le atunuʻu atoa o le a faʻamaeʻaina le 108.3 piliona vaega, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 29.9%, ma o le a oʻo atu le tupe maua a pisinisi i le 1,033.23 piliona yuan, ose siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 17.5%.O le televave o le atinaʻeina o pisinisi faʻaonapo nei o loʻo faʻamoemoeina e manuia ai le lomitusi ma le faʻapipiʻiina o pisinisi, lea e vavalalata vavalalata ma lenei.

 H6ed6eb589c3843ca92ed95726ffff4a4g.jpg_720x720q50

I le lumanaʻi, o loʻo faʻaalia e le lomitusi oloa pepa a loʻu atunuʻu ma le faʻapipiʻiina o pisinisi o loʻo faʻaalia ai faiga faʻavae nei:

 

1. Fa'atekonolosi lomitusi tu'ufa'atasia o le a fa'aleleia atili ai le gaosiga lelei o le alamanuia

Faʻatonu mamao, utaina otometi ipu, pulea numera o le resitalaina otometi, mataʻituina masei otometi ma faʻaalia, tekinolosi faʻaogaina, tekonolosi servo, tekonolosi fesoʻotaʻiga uaea, ma isi ua faʻaaogaina lautele i masini lomitusi.O tekonolosi fa'atupuina o lo'o i luga e mafai ona fa'aopoopoina iunite ma masini fa'apipi'i fa'asalalau i le lomitusi fa'asalalau, ma iloa galuega o le lolomi fa'aletonu, lolomi flexo, lomitusi siliki, varnishing, fa'atusa UV, lamination, bronzing ma oti tipi i le tasi laina gaosiga, faia le lelei o le gaosiga o meafaigaluega.maua se fa'aleleia atili.

 

2. Lomitusi ao ma tekinolosi Initaneti o le a avea ma itu taua o suiga o pisinisi

E foia lelei le feteenaiga tulaga ese o le alamanuia afifiina salalau.O le Initaneti e faʻafesoʻotaʻi vaega uma i le filifili alamanuia afifi i le tulaga tutusa.Faʻamatalaga, faʻamatalaga tetele, ma le gaosiga atamai o le a faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o galuega, faʻaitiitia tau, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le vave, faigofie, taugofie, ma le maualuga o auaunaga tuʻufaʻatasia.

 

3. O le atinaʻeina o gaosiga atamai ma tekinolosi lomitusi numera o le a faʻalauteleina le suiga o le gaosiga o gaosiga o pisinisi.

Faatasi ai ma le alualu i luma o le manatu o Alamanuia 4.0, ua amata ona ulufale atu le afifiina atamai i le vaaiga a tagata, ma o le atamai o le a avea ma vasa lanumoana o atinae maketi.O le suiga o pisinisi lolomi pepa ma afifiina i gaosiga atamai o se tulaga taua o le atinaʻeina o pisinisi i le lumanaʻi.O faʻamaumauga e pei o le "Taʻitaʻia Manatu i le Faʻavaveina o le Suiga ma le Atinaʻe o loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina pisinisi" ma le "China's Packaging Industry Development Plan (2016-2020)" o loʻo faʻamalamalama manino mai ai "ia faʻaleleia le tulaga o le atinaʻeina o pusa atamai ma faʻaleleia le tulaga o faʻamatalaga. , otometi ma le atamai o le alamanuia” sini tau atinae.

I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o tekinolosi lolomi numera i le lolomiina o pepa ma le afifiina o loʻo faʻateleina ma sili atu ona malosi.Lomiga faakomepiuta ose tekonolosi fou lomitusi e fa'amaumau fa'amatalaga fa'afuainumera kalafi sa'o i luga o le mea'ai.O le faʻaogaina ma le gaioiga o lomitusi numera o vaitafe numera o faʻamatalaga faʻamatalaga, lea e mafai ai e le lomitusi pepa ma le faʻapipiʻiina o pisinisi e faʻatino ai le faagasologa atoa o le muai lolomi, lolomi ma post-lomitusi.I le faʻasologa o galuega, o loʻo tuʻuina atu auaunaga sili atu ma le pupuu o le taamilosaga ma tau maualalo.E le gata i lea, e le manaʻomia e le galuega lolomi faakomepiuta ata tifaga, vaipuna vaipuna, atinaʻe poʻo le lomitusi ipu, lea e tele lava ina aloese mai le faʻafefe o solvents i le taimi o le faʻaliliuina o ata ma tusitusiga, faʻaitiitia lelei le maualuga o le afaina i le siosiomaga, ma faʻafeiloaʻi le tulaga o alamanuia o lolomi lanu meamata.

1


Taimi meli: Iul-12-2022