Ua siitia le tau o pepa i Saina ona o le maualuga o le tau o mea mata

E maua e le matou kamupani le mea silipepa faavae kraft, pepa faavae fa'a'olo, pepa faavae pepa pepa pepa pa'epa'e vasega meaai

Talu ai nei, o le tau o vailaʻau mataʻutia ua faʻafefeteina, faʻaosoina ai se faʻasologa o faʻasologa o filifili i totonu o fale gaosi oloa.Faatasi ai ma i latou, ona o le siʻitia o le tau o meafaitino sapalai ma le tau o mea fesoasoani, o le tau o pepa pepa paʻepaʻe ua sili atu i le 10,000 yuan / ton, ma o nisi kamupani pepa ua maua le tele o tupe.

3

I le taimi muamua, i le faaiuga o Iuni 2020, o le mauaina o le Bohui Paper (600966.SH) e Sinar Mas Paper (Saina) Investment Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "APP (Saina)") na pasia ai le anti-monopoly a le atunuu. su'esu'ega.Ole tau ole pepa ole 5,100 yuan/ton.E oo atu i le amataga o Mati o le tausaga nei, ua siitia le tau o pepa paʻepaʻe i le 10,000 yuan/ton, ma o le tau o pepa paʻepaʻe i totonu o le atunuu ua ulufale aloaia i le vaitaimi o le 10,000 yuan.Faʻasaga i lenei tulaga, o tupe mama a Bohui Paper i le 2020 ua faʻaluaina.

I se faatalatalanoaga ma se tusitala mai le China Business News, na taʻua ai e se pule o se kamupani pepa lisi e faapea, o le televave o le siʻitia o le tau o pepa pepa paʻepaʻe ua matua tosina atu ai le toʻatele o tagata mai le maketi.I fonotaga e lua o le tausaga nei, sa silasila fo’i nisi o sui i le tulaga o le si’itia o tau o pepa, ma tu’uina atu ai fo’i ni fautuaga fa’atatau.O le si'itia o pepa pepa pa'epa'e na mafua ona o le malosi o manaoga o maketi.Ina ua sili atu lona tau i le 10,000 yuan, o le gaosiga o le gaosiga o le pepa pepa paʻepaʻe a Chenming sa tumau pea i le gaosiga atoatoa, ma o le gaosiga ma le faʻatauga sa paleni.E le gata i lea, o le tau o le pulupulu mea mata ua faʻateleina foi, ma o le tau o le pepa e sili atu le faʻafefe.

O le tau e malepe ai le miliona-tala faʻailoga

O le mea moni, o le siʻitia o tau o pepa ua uma ona faʻaalia ia Aokuso 2020. I lena taimi, o le maketi o loʻo manaʻomia i lalo ma toe faʻaleleia.A'afia i suiga i le tu'uina atu ma le mana'oga, o tau o le tele o ituaiga pepa i le maketi na fa'atupula'ia.

I tulaga o pepa paʻepaʻe, i le amataga o Setema 2020, Chenming Paper, Wanguo Sun, ma Bohui Pepa na amata ona taʻitaʻia le siʻitia i le taimi nei.O tau o fa'ailoga masani o pepa pa'epa'e i le tele o maketi ua fa'asolosolo fa'aopoopo mai le 5,500/ton i le sili atu i le 10,000 yuan/ton.

1

Na matauina e le tusitala i le faaiuga o Fepuari 2021, na amata ona maua e fale gaosi pepa ni oka fou ia Mati, ma o le tau o poloaiga saini na siitia i le 500 yuan/ton pe a faatusatusa i le vaitaimi muamua.Peitai, pe a faatusatusa ia Fepuari, o le siitaga o tau o poloaiga na maua ia Mati na faalautele mai le uluai 500 yuan/ton i le tusa ma le 1,800 yuan/ton.Fai le fa'ailoga masani pepa pepa pa'epa'e ofo 10,000 yuan / tone.

I le taimi muamua, na taʻua ai e le Bohui Pepa ona o le aʻafiaga o tau o galuega ma le siʻitia tele o le tau o meafaitino eseese, o le tau o oloa faʻasologa o le "pepa paʻepaʻe / pepa kopa / meaʻai" o loʻo faʻatulagaina e 500 yuan / ton mai. Ianuari 26, 2021. Mai Fepuari 26, 2021, o le a toe siitia i le 500 yuan / tone.I le aso 1 o Mati, na faʻafuaseʻi ona toe faʻateleina le tau o le maketi pepa paʻepaʻe.Bohui Pepa faʻateleina lona tau i le 1,000 yuan / tone, ma oʻo atu ai i le vaitau o le 10,000 yuan.

Qin Chong, o se tagata suʻesuʻe mai Zhongyan Puhua, suʻesuʻe i le au tusitala o le mafuaʻaga o le faʻaleleia o le pisinisi pepa paʻepaʻe paʻepaʻe o le "faʻatonuga faʻatapulaʻa palasitika" ua faʻaleleia.Ua avea le pepa paʻepaʻe ma sui mo palasitika, ma ua faʻateleina le manaʻomia o maketi, lea e faʻaoso saʻo ai le tuputupu aʻe o tupe mama.I le taimi nei, o le faʻaaogaina faaletausaga o taga palasitika i loʻu atunuu e sili atu i le 4 miliona tone.O le faʻasalalauga ma le faʻatinoina o le "poloaiga faʻatapulaʻaina palasitika" o le a faʻaitiitia ai le faʻaogaina o taga palasitika.O le mea lea, i le isi 3 i le 5 tausaga, o le pepa pepa paʻepaʻe o le a fiafia pea i le "bonus" .

“O le mafua’aga autu o le si’itia vave o le tau o pepa pepa pa’epa’e ona o le le lava o le sapalai o pulupulu, ma o lona si’itia o tau ua mafua ai ona si’itia le tau o pepa”.O le tala lea a le pule o le kamupani pepa ua taua i luga i le au tusitala.

Na fa’ailoa fo’i e Tan Chong i le au tusitala, o le si’itia o le tau o pepa pepa pa’epa’e e tele sona sao i le sapalai o mea mata’utia.I le taimi nei, o le le lava o mea mataʻutia mo pepa paʻepaʻe i totonu o loʻu atunuu ua mafua ai le siʻitia o tau, ma mafua ai le siʻitia o le tau o pepa paʻepaʻe.Talu mai Oketopa o le tausaga talu ai, ua fa'aalia ai le si'itia o tau o le pulupulu laula'au vaivai ma laula'au malo.O lo'o fa'aauau pea ona si'itia tau e le aufaipisinisi laupapa fa'ava-o-malo, ma o lo'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o maketi i totonu o le atunu'u o le nila ma lau lau malo.7266 yuan / tone, 5950 yuan / ton, isi masoa, vailaʻau faʻaopoopo ma isi mea faʻapipiʻi pepa ma tau o le malosi o loʻo faʻatupulaia foi.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o alamanuia o se mea taua tele e faʻaosoina ai le faʻaauau pea o tau o pepa.CSI Pengyuan credit data o loʻo faʻaalia ai i le 2019, o le aofaʻi o le gaosiga o le pepa pepa paʻepaʻe i loʻu atunuu e tusa ma le 10.92 miliona tone.I totonu o kamupani pepa e fa, APP (Saina) o loʻo i ai le gaosiga gafatia e uiga i le 3.12 miliona tone, Bohui Pepa e uiga i 2.15 miliona tone, Chenming O le pisinisi pepa e tusa ma le 2 miliona tone, ma le IWC e tusa ma le 1.4 miliona tone, faʻamaumauga mo 79.40 % ole atunu'u e mafai ona gaosia pepa pepa pa'epa'e.

I le aso 29 o Setema, 2020, na faalauiloa ai e le Bohui Paper ua maeʻa le ofo a le APP (Saina) mo le mauaina o sea a le Bohui Paper, ma o le APP (Saina) na umia le aofaʻi o le 48.84% o le Bohui Pepa, ma avea ma pule tonu o Bohui Pepa.I le aso 14 o Oketopa, na faasilasila ai e le Bohui Paper le toe filifilia o le komiti faatonu ma le komiti o supavaisa, ma na auina atu e le APP (Saina) le pulega e nofoia Bohui Pepa.Ina ua maeʻa lenei faʻatauga, ua avea le APP (Saina) ma taʻitaʻi o pepa paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le fua faʻatatau o le gaosiga o le 48.26%.

E tusa ai ma le Lipoti a le Orient Securities Research, i lalo o le lelei o le sapalai ma le manaʻoga, o le tau o pepa pepa paʻepaʻe o le a faʻaauau pea ona siitia, ma o lona tau maualuga e faʻamoemoe e faʻaauau i le afa lona lua o le 2021. Talu mai lena taimi, o le tulaga o le sapalai ma le manaʻoga. e feso'ota'i sa'o i le fa'asa'olotoga o le gaosiga fou gafatia o pepa pa'epa'e.

Tau "si'itia" finauga

O le maualuga o le tau o pepa ua maua ai e nisi o kamupani pepa le tele o tupe, ma o le averesi o tupe mama faʻatupulaia o le pisinisi pepa ua oʻo i le 19.02%.

Faatasi ai ma i latou, o le tupe mama a le Bohui Paper i le 2020 ua siitia faalima.E tusa ai ma le lipoti o faʻatinoga na tuʻuina atu e le Bohui Pepa i le aso 9 o Mati, o ana tupe maua faʻagaioiga i le 2020 o le 13.946 piliona yuan, o le siʻitia o le 43.18% i lea tausaga ma lea tausaga;o le tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina e 835 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 524.13%.

Fai mai le Bohui Pepa o le mea autu e aʻafia ai le faʻatinoga o galuega o le suiga lea i faiga faʻavae a le atunuʻu e pei o le "Manatu i luga o le Faʻamalosia atili o le Pulea o Faiga Faʻapalapala" ma le "Faʻaaliga i Mataupu e Faʻatatau i le Faʻasa atoatoa o le faʻaulufaleina mai o otaota malo".O le faʻateleina o feteʻenaʻiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga ua mafua ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le alamanuia, ma o le faʻatauga o oloa a le kamupani ma tau o loʻo faʻatupulaia pea i le 2020.

I le taimi nei, o le si'itia o tau o vaila'au mata'utia e pei o pisinisi pepa ua tosina atu i ai le lalolagi i fafo.I le taimi o sauniga e lua i lenei tausaga, Hu Dezhao, sui o le National Committee o le Chinese People's Political Consultative Conference ma le taʻitaʻifono o Baiyun Electric (603861.SH), na aumaia se talosaga i le puipuia o le siʻitia o mea mataʻutia ma le faatumauina o le "ono mautu" ma “ono faamaoniga”.E sili atu i le 30 sui auai na tuʻuina atu latou te faʻamoemoe e pulea le siʻitia o tau e faʻamautu ai le "ono mautu" ma le "ono faʻamautinoa".

O le talosaga o loʻo taʻua i luga na taʻua ai ina ua maeʻa ona ulufale i le Spring Festival holiday, o le tau o mea mata na faʻaauau pea ona osooso i le 20% i le 30%.O le tau o nisi vailaʻau mataʻutia ua siʻitia e sili atu i le 10,000 yuan / tone i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le tau o fale gaosi oloa ua siʻitia e leʻi tupu muamua.Ina ua mae'a le Tausamiga o le Tautotogo, sa masani ona siitia pepa faapitoa i le 1,000 yuan/ton, ma o nisi ituaiga pepa e oo lava i le oso i le 3,000 yuan/ton i le taimi e tasi.

O mea o lo'o i totonu o le talosaga o lo'o fa'aalia ai e masani lava mo mea fa'aleaganu'u gaosiga e sili atu i le 70% i le 80% o le tau.“Ua faitio tagata e ona pisinisi laiti ma feololo ona ua siisii ​​i luga le tau o oloa gaosi, ma ua le naunau tagata faatau i lalo ifo e sii tau, ma ua matua faigata lava le olaga.O nisi mea o loʻo faʻatau atu i maketi a le tagata faʻatau, ma o le tau e maualuga le maualuga i le tulaga muamua, lea e ese mai le tau masani ma tau atu i le tau o le tau.E maualuga atu foi nai lo le tau o le oloa, o nisi kamupani e filifili e toe totogi le poloaiga e totogi ai, ma o nisi kamupani o loʻo faʻalavelave ona o le tau o le oka e le mafai ona totogi le tau.

Na taʻua e Tan Chong i le au tusitala e faapea, o le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o pepa pepa paʻepaʻe, o se faʻatauga sili foi lea mo pisinisi i lalo ifo (o faʻapipiʻiina o fale, fale lomitusi), ma e mafai e tagata faʻatau ona totogi le pili: "A faʻatau e tagata faʻatau oloa, e tatau ona e faʻaalu sina tupe sili atu. tupe i le afifiina.”

“O le si’itia o tau o pepa e fa’atupu ai le mamafa o atina’e i lalo ifo.Ae ui i lea, o se mafuaʻaga taua mo le siʻitia o tau o pepa ona o le faʻatau atu o pepa pepa paʻepaʻe, o loʻo i ai se sao taua a le au faʻatau.Ae ui i lea, o mea e faʻatau atu e le au faʻatau i laʻau faʻapipiʻi pito i lalo o pepa na latou teuina i le masina talu ai.O le taimi lava e sii ai le tau, o le a matua tele le tupe mama, o le mea lea e matua naunau ai le au faʻatau e mulimuli i le siitaga.O le tala lea a le pule o le kamupani pepa ua taua i luga i le au tusitala.

O le fautuaga o loʻo i luga o loʻo fautua mai ai e tatau i matagaluega talafeagai ona faʻamalosia le vaavaaiga ma le asiasiga, ma faʻatautaia le faʻamaoniga o tau e faʻavae i luga ma lalo o oloa, tuʻufaʻatasia suʻesuʻega a le tagata lava ia ma le vaʻavaʻa, faʻamalosia le faʻaputuina, faʻateleina tau o mea mataʻutia ma oloa gaosi oloa, ma mataʻituina lelei. le fa'asologa o tau o mea tau alamanuia ma oloa tetele e puipuia ai mea mata.Soaring, faatumauina le “ono mautu” ma le “ono faamaoniga”, ma faalauiloa le tulaga maualuga atinae o le tamaoaiga o Saina.


Taimi meli: Iul-14-2022